Enllaços i recursos d'utilitat

L'Eina

Borsa de treball del Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament del Vendrell. Pots consultar les ofertes de feina i la documentació que cal portar per tal de poder inscriure's al servei.
> Veure

Feina Activa

Borsa de treball del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Pots fer la inscripció, la introducció del teu CV i vincular-te a ofertes de feina de forma on line.
> Veure

Fundació Santa Teresa

Fundació que treballa en l´atenció personalitzada de persones amb discapacitat i/o malaltia mental de la comarca del Baix Penedès.
> Veure

Certificat de Situació Actual

Aquí pots demanar al "Servicio Público de Empleo Estatal" un certificat actualitzat de quin és l'estat de les teves prestacions.
> Veure

Cita Prèvia Oficina de Treball

Aquí pots sol.licitar cita prèvia amb l'oficina de treball més propera al teu domicili. 
> Veure

Renovació demanda d'atur

Si disposses de la fulla de inscripció a l'atur, només cal registrar el teu DNI i el PIN que et van donar i podràs renovar la teva demanada d'ocupació via on line.
> Veure

Sol·licitud Vida Laboral (SMS)

Si la Tresoreria de la Seguretat Social disposa de les teves dades telefòniques actualitzades, podràs sol·licitar la teva vida laboral més ràpidament a travès d'un codi SMS, només has de seguir les intruccions de la pantalla.
> Veure

Sol·licitud Vida Laboral

A travès d'aquesta pàgina podràs demanar via on-line el certificat de la teva vida laboral. Assegura't que la teva adreça actual sigui la mateixa que està registrada a les oficines de la seguretat social, ja que te l'enviaran per correu postal.
> Veure

Test Interessos Professionals

El Test d'interessos Professionals t’ajudarà a identificar les ocupacions més afins als teus interessos professionals. Aquesta informació pot ser de gran utilitat: Si has de triar uns estudis, conèixer noves oportunitats que ofereix el mercat laboral actual o concretar el teu objectiu professional. Si necessites un canvi professional, explora les ocupacions i identifica noves sortides laborals. 
> Veure