Benvinguda

Arbocencs i arbocenques,

Sigueu benvinguts a la nova web del Servei d’Ocupació Municipal de l’Arboç.

En primer lloc, voldria traslladar una afectuosa salutació a tots aquells vilatans i vilatanes que actualment us trobeu en situació d’atur o que esteu a la recerca d’una millora en la vostre trajectòria professional,  i oferir-vos aquest espai per tal de que pugueu disposar d’un servei de suport en la vostre cerca de feina.

L’Arboç és un poble dinàmic i actiu, del qual ens podem sentir orgullosos. Tot i això, són molts els reptes que com a poble hem d'afrontar especialment a nivell d’ocupació i desenvolupament social i econòmic.

Justament per la seva gent i pel seu dinamisme, us haig de dir que sóc optimista, i estic convençut que amb esforç, perseverança i treball; serem capaços d'assolir els reptes actuals i futurs que es puguin produir en la nostre societat i molt especialment en l’àmbit de l’ocupació.  

Amb el sincer propòsit, d’estar al vostre costat en aquests moments econòmicament difícils, neix aquesta nova eina d’intermediació laboral. El seu doble objectiu consistirà en acostar les ofertes de feina de les empreses del territori, als usuaris que cerqueu feina, i al mateix temps, donar servei a les empreses, per tal de que puguin rebre els candidats més adients per a les seves vacants.

Només amb la col·laboració d’ambdues parts el mercat de treball es tornarà a reactivar i la societat podrà continuar el seu camí cap al progrés i el desenvolupament econòmic i social.

Aquest nou portal de feina totalment gratuït, obert tant a les persones com a les empreses, s’ha creat amb il·lusió i esperança, amb el desig de resultar d’utilitat per aquelles persones que en un moment o altre de la seva trajectòria professional el puguin arribar a necessitar. Per aquest motiu, esperem que trobeu en ell les eines necessàries per tal de millorar la vostre capacitació professional i finalment poder aconseguir el vostre objectiu de trobar feina.

Desitjant que així sigui, rebeu la més sincera i cordial de les salutacions,

Bona sort en la vostre recerca!

 

Alfons Ribas Pérez

Regidor d’Ocupació

Ajuntament de l’Arboç